Side nr 100!!!!!!!!!!!!!!! Nu er vi kommet til at side nr 100 er kommet! På denne side har vi hurlumhej, quizzer, Vidste du... og meget mere!

Download-1-0.png

Vitser

-Hvorfor prøvede elefanten at tænde et elektrisk lys med sine tænder?

-Fordi, den havde læst, at elefanter har stødtænder!

.

Den ene til den anden: Jeg var ovre hos Karsten i går, hans brød var virkelig dårligt!

Den anden: Det er jo det jeg siger! Han har ikke rent mel i posen!

.

Og så var der lille Marius, der hørte kirkeklokkerne ringe juleaften og derfor straks udbrød: -Juhuuu, nu kommer isbilen!

.

Det ene spøgelse til det andet: -Tror du på liv før døden?

.

En mand har lige købt en papegøje. Han siger til den:

-Jeg kan gå. Og papegøjen siger -Jeg kan gå. Så siger manden

-Jeg kan flyve. Så siger papegøjen -Det er godt nok løgn!

Vidste du...

Quiz

Spørgsmål 1. Hvad er Andersines superhelte identitet?

a) -Stålsine

b) -Hjerteand

c) -Supersine

Spørgsmål 2. Hvad hed Georg Gearløs bedstefar?

a) -Gregor Gearløs

b) -Gorm Gearløs

c) -Gerhard Gearløs

Spørgsmål 3. Hvad er nummerpladen på Stålandens bil?

a) -313

b) -SA

c) -X

Spørgsmål 4. Hvem er Strit?

a) -Bedstemor Ands gris

b) -Anders Ands fætter

c) -Onkel Joakims arbejder

Spørgsmål 5. Hvor ser man Anders And først?

a) -I historien Jul på Bjørnebjerg

b) -I filmen Den kloge lille høne

c) -I filmen Den skøre and

Spørgsmål 6. Hvad heder kapitel 7 i Her er dit liv, Joakim?

a) -Kongen af Klondike

b) -Den nye slotsherre

c) -Det store næbdyr

Spørgsmål 7. Hvad hedder Jumbobøgerne på svensk?

a) -Kalle Ankas Pocket

b) -Jumbobögär

c) -Syrpa

Spørgsmål 8. Hvornår blev Don Rosa født?

a) -Juni 1951

b) -Oktober 1949

c) -Marts 1945

Spørgsmål 9. Hvad hedder fætter Højbens mor?

a) -Donna And

b) -Hortensia Gaase

c) -Andelise And

Spørgsmål 10. Hvad for et af billederne er tegnet af Flemming Andersen?

Download-18-0.jpg

a) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

.

.

Download-15-1.jpg

b) ------------------------------------------------------------------------------------------------

.

.

Download-19-1.jpg

c) -----------------------------------------------------------------------------------------

.

ADVARSEL! SVARENE PÅ QUIZZEN ER LIGE NEDENUNDER! ADVARSEL!

ADVARSEL! SVARENE PÅ QUIZZEN ER LIGE NEDENUNDER! ADVARSEL!

ADVARSEL! SVARENE PÅ QUIZZEN ER LIGE NEDENUNDER! ADVARSEL!

ADVARSEL! SVARENE PÅ QUIZZEN ER LIGE NEDENUNDER! ADVARSEL!

ADVARSEL! SVARENE PÅ QUIZZEN ER LIGE NEDENUNDER! ADVARSEL!

Svar på quizzen:

Svar 1. (c

Svar 2. (a

Svar 3. (c

Svar 4. (b

Svar 5. (a

Svar 6. (c

Svar 7. (a

Svar 8. (a

Svar 9. (c

Svar 10. (b

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.